Ako Otvoriť Showroom S Nábytkom

Obsah:

Ako Otvoriť Showroom S Nábytkom
Ako Otvoriť Showroom S Nábytkom

Video: Ako Otvoriť Showroom S Nábytkom

Video: Ako Otvoriť Showroom S Nábytkom
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2024, Apríl
Anonim

Napriek skutočnosti, že trh s nábytkom a interiérovými predmetmi je dnes dosť nasýtený, jeho potenciál stále rastie. Vždy si môžete nájsť svoje miesto, vybudovať si klientelu a vytvoriť si vlastný, štýlový a útulný salón nábytku.

Ako otvoriť showroom s nábytkom
Ako otvoriť showroom s nábytkom

Je to nevyhnutné

  • - počiatočný kapitál
  • - veľká izba

Inštrukcie

Krok 1

Zaregistrujte svoju spoločnosť výberom formy vlastníctva, ktorá vám vyhovuje. Ak plánujete uzatvárať franšízové dohody alebo nakupovať od veľkých dodávateľov, je lepšie otvoriť si právnickú osobu (napríklad spoločnosť s ručením obmedzeným).

Predaj priestoru je kľúčovým prvkom vášho budúceho podnikania. V závislosti od dostupného počiatočného kapitálu určte veľkosť budúceho obchodu, potrebu skladov a umiestnenie. Ak je rozpočet obmedzený, vystačíte si s malým showroomom a katalógmi a dodáte hotový nábytok na objednávku v určitom časovom rámci.

Krok 2

Vykonajte podrobný marketingový prieskum. Trh s nábytkom je dnes dosť nasýtený: veľkí hráči ponúkajú možnosť kúpiť si akýkoľvek nábytok bez čakania na objednávku, malé, ale početné obchody ponúkajú nábytok rôznych dizajnov a štýlov. Definujte svoj cieľový segment. Napríklad, ak otvárate v novej rezidenčnej štvrti pre strednú triedu, má zmysel zamerať sa na viac možností rozpočtu, interiérových predmetov, ktoré je možné skladať a transformovať v závislosti od oblasti v apartmánoch.

Uzatvárať zmluvy s dodávateľmi. Musíte si byť istí včasným a organizovaným doručením tovaru do showroomu s nábytkom. Platí to najmä vtedy, ak nemáte sklad a plánujete predávať nábytok na mieru. Musíte presne vedieť, ako dlho bude výrobca schopný poskytnúť požadovanú dávku.

Krok 3

Vo svojom obchode múdro používajte zásady predaja. To platí najmä pre showroom nábytku. Nudné predajné plochy, kde boli v rade zoradené jednostranné pohovky a šatníky, boli už dávno minulosťou. Vytvorte pomocou svojich výrobkov ukážku útulného a príjemného interiéru. Vykonajte svetlo, položte koberce, usporiadajte doplnky, riad a knihy, jedným slovom, ukážte klientovi krásny obrázok, ktorý môže získať nákupom vo vašom obchode. Určite si kupujúci pri kúpe postele chce uchmatnúť nočný stolík, deku a lampu, ktoré sú spolu tak harmonicky spojené.

Zapnite príjemnú hudbu, postarajte sa o príjemnú arómu a čerstvý vzduch - a zákazníci budú chcieť opustiť váš salón na veľmi dlho.

Odporúča: