Ako Predať Položku ďalej

Obsah:

Ako Predať Položku ďalej
Ako Predať Položku ďalej

Video: Ako Predať Položku ďalej

Video: Ako Predať Položku ďalej
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, Marec
Anonim

Stáva sa, že musíte produkt znova predať a urobiť ho čo najskôr a s najmenšími stratami. Čo robiť v tomto prípade, najmä ak sa nešpecializujete na veľkoobchodné dodávky tovaru?

Ako predať položku ďalej
Ako predať položku ďalej

Inštrukcie

Krok 1

Skontrolujte neporušenosť všetkých štítkov a štítkov na produkte a integritu obalu. Skontrolujte, či má výrobok všetky potrebné certifikáty potvrdzujúce jeho kvalitu a bezpečnosť.

Krok 2

Za žiadnych okolností nereklamujte skutočnosť, že predávate produkt (najmä ak ho kupujete v najbližšom sklade). Zároveň sa vždy ubezpečte, že v susedných obchodoch alebo maloobchodných predajniach nie je rovnaký výrobok ako vy a za nižšie ceny alebo v širšom sortimente.

Krok 3

Produkt, ktorý je potrebné predať ako prvý, vystavte v strede hlavnej vitríny alebo ho umiestnite tak, aby na centrálnom pulte bol maximálny prístup potenciálneho kupujúceho.

Krok 4

Ak nepracujete v obchode s pevnými cenami alebo ho vlastníte, potom pri najmenšom záujme kupujúceho o produkt, ktorý je potrebné urgentne znova predať, znížte cenu alebo sľúbte slušnú zľavu alebo lacný súvisiaci produkt. Neznižujte ale cenu o viac ako 25%, inak bude mať kupujúci podozrenie, že niečo nie je v poriadku.

Krok 5

V prípade, že sa rozhodnete predať tovar ďalej bez toho, aby ste prešli obchodom (alebo ak nesúvisíte s obchodom), kontaktujte najskôr svojich priateľov, príbuzných alebo kolegov s návrhom na kúpu dobrého produktu od vás za výhodnú cenu. Ak vaši blízki takýto produkt nepotrebujú, pošlite inzerát s krátkym, ale stručným popisom do jedného z najpopulárnejších novín. Pri písaní reklamy sa vyhýbajte emocionálne nabitým slovám.

Krok 6

Dohodnite sa s vlastníkmi predajní na trhu na ďalšom predaji tovaru, ktorí sa predtým dozvedeli priemerné ceny tovaru od iných obchodníkov. Venujte pozornosť skutočnosti, že maloobchodný predaj tovaru môžu často vykonávať, v najlepšom prípade, začínajúci podnikatelia, v horšom prípade - náhodní ľudia, ktorí nie sú vždy v súlade s alkoholom alebo drogami. Preto pred ponúknutím produktu konkrétnemu obchodníkovi venujte pozornosť sortimentu tovaru, umiestneniu zásuvky, porozprávajte sa so susedmi predajcu.

Odporúča: