Ako Zmeniť Telefónne číslo V Sberbank Online: Všetky Spôsoby

Obsah:

Ako Zmeniť Telefónne číslo V Sberbank Online: Všetky Spôsoby
Ako Zmeniť Telefónne číslo V Sberbank Online: Všetky Spôsoby

Video: Ako Zmeniť Telefónne číslo V Sberbank Online: Všetky Spôsoby

Video: Ako Zmeniť Telefónne číslo V Sberbank Online: Všetky Spôsoby
Video: 5 Важных настроек в Сбербанк Онлайн 2024, Apríl
Anonim

Existuje mnoho spôsobov, ako zmeniť svoje telefónne číslo v Sberbank Online. Táto operácia je najčastejšie nevyhnutná na naviazanie nového mobilného čísla na kartu, aby sa mohli vykonávať rôzne bankové operácie a aby bolo možné opäť využívať všetky služby Sberbank.

Existuje mnoho spôsobov, ako zmeniť svoje telefónne číslo v Sberbank Online
Existuje mnoho spôsobov, ako zmeniť svoje telefónne číslo v Sberbank Online

Ako zmeniť telefónne číslo v Sberbank Online prostredníctvom osobného účtu

Väčšina klientov sa zaujíma o to, ako zmeniť svoje číslo v Sberbank Online prihlásením sa do svojho osobného účtu. Táto webová stránka vám skutočne umožňuje pripájať a odpájať rôzne bankové služby, ale nie všetko je možné vykonať vlastnými rukami. Ak zadáte svoj osobný účet zadaním svojho používateľského mena a hesla, mali by ste najskôr zistiť, ktoré mobilné číslo je momentálne aktívne. To je možné vykonať prostredníctvom ponuky možností používateľa. Nastavenia na stránke, ktorá sa otvorí, vám umožňujú zvoliť, pre ktoré operácie je možné číslo použiť, ale tu ho nemôžete zmeniť.

Venujte pozornosť spodnej časti stránky, kde je uvedené kontaktné číslo pre kontaktovanie podpornej služby Sberbank: 8-800-555-555-0, ktoré je pre všetky kategórie občanov bezplatné. Zavolajte mu a počkajte na spojenie s operátorom. Oznámte, že chcete zmeniť telefónne číslo v Sberbank Online, a pomenujte nové mobilné číslo. Na potvrdenie totožnosti môže operátor požadovať kódové slovo (je možné ho zvoliť alebo zmeniť iba na pobočkách banky). Potom sa zmení číslo, ktoré sa následne zobrazí vo vašom osobnom účte namiesto starého.

Ako zmeniť telefónne číslo v Sberbank Online, ak sa stratí staré číslo

V prípade straty starého čísla samozrejme nebudete môcť zmeniť telefónne číslo v Sberbank Online prostredníctvom svojho osobného účtu, pretože sa nebude možné prihlásiť zadaním overovacieho kódu zaslaného prostredníctvom SMS. Zmena čísla kontaktovaním technickej podpory na linke 8-800-555-555-0 s najväčšou pravdepodobnosťou tiež nebude fungovať (aj keď tu môžete kontaktovať referenčné informácie), pretože na uskutočnenie hovoru môže byť potrebné staré číslo záverečná fáza postupu.

Ak stratíte hlavné číslo spojené s vašou kartou, mobilnou bankou a službou Sberbank Online, musíte kontaktovať ktorúkoľvek najbližšiu pobočku Sberbank. Zamestnanci inštitúcie najskôr odpojia všetky služby od starého telefónu a klient bude požiadaný o vypracovanie aplikácie na pripojenie služieb Sberbank k novému mobilnému číslu. Tento postup sa vykonáva okamžite a nevyžaduje si ďalší čas. Nezabudnite si so sebou vziať cestovný pas a mobilný telefón aktívnu SIM kartu, ktorú plánujete v budúcnosti využiť.

Odporúča: