Ako Nainštalovať Program 1c Enterprise

Obsah:

Ako Nainštalovať Program 1c Enterprise
Ako Nainštalovať Program 1c Enterprise

Video: Ako Nainštalovať Program 1c Enterprise

Video: Ako Nainštalovať Program 1c Enterprise
Video: Установка платформы 1С 8.3 - инструкция по шагам 2024, Apríl
Anonim

Takmer všetky podniky používajú 1C: Podnikový softvér na účtovníctvo, personálne a daňové účtovníctvo. Umožňuje vám optimalizovať prácu účtovníka a minimalizovať riziko omylov vo výpočtoch a pri vypĺňaní dôležitých dokumentov. Inštalácia tohto produktu je dosť jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne znalosti.

Ako nainštalovať program 1c enterprise
Ako nainštalovať program 1c enterprise

Inštrukcie

Krok 1

Nákup 1C: Podnikový softvér od špecializovanej franšízovej spoločnosti, ktorá poskytne úplný balík dokumentov pre licencovaný produkt a poskytne služby spojené s údržbou aplikácií. Ak nechcete utrácať peniaze za licenciu, môžete si pirátsku verziu stiahnuť na internete. V takom prípade nebudete môcť program aktualizovať a vykonať určité akcie, ktoré sa poškodili pri hacknutí aplikácie.

Krok 2

Otvorte priečinok s platformou 1C: Enterprise, ktorú chcete nainštalovať do svojho počítača. Nájdite a spustite súbor setup.exe. Zobrazí sa informačné okno, v ktorom musíte kliknúť na tlačidlo „Ďalej“. Inštalačný súbor potom skontroluje nastavenia systému a určí, či je možné program nainštalovať.

Krok 3

Vyberte možnosť inštalácie softvéru. Ak je tento počítač podnikovým serverom, vyberte druhú položku. Vo všetkých ostatných prípadoch je začiarknutie vedľa nápisu „Inštalácia do počítača používateľa“.

Krok 4

Kliknite na tlačidlo Ďalej a vyberte adresár, ktorý chcete nainštalovať. V predvolenom nastavení je program nainštalovaný na rovnakom disku, na ktorom je nainštalovaný operačný systém. Ak to chcete zmeniť, musíte kliknúť na tlačidlo „Prehľadávať“a určiť cestu k požadovanému priečinku. Potvrďte svoju voľbu.

Krok 5

Skontrolujte systémovú správu, v ktorej vás inštalačný program vyzve, aby ste pokračovali v inštalácii konfigurácie. Vaša odpoveď závisí od toho, či máte informačnú základňu. Ak na tento počítač inštalujete aplikáciu 1C: Enterprise prvýkrát, kliknite na tlačidlo „Áno“. Ak stále máte základňu z predchádzajúcej verzie, kliknite na tlačidlo „Nie“.

Krok 6

Počkajte na koniec procesu inštalácie. Na konci sa zobrazí okno s aktualizáciou nastavení správy. Ak váš počítač nie je server, kliknite na tlačidlo „Nie“. Pripojte bezpečnostný kľúč a existujúcu základňu. Znova načítajte operačný systém a začnite používať program 1C: Enterprise.

Odporúča: