Ako Skontrolovať, či Existujú Dlhy

Obsah:

Ako Skontrolovať, či Existujú Dlhy
Ako Skontrolovať, či Existujú Dlhy

Video: Ako Skontrolovať, či Existujú Dlhy

Video: Ako Skontrolovať, či Existujú Dlhy
Video: Как стричь ЖЕНСКИЕ СТРИЖКИ! Уроки! СТРИЖКА КАСКАД Круглый Твердый! Пошагово! 2024, Apríl
Anonim

To, či máte daňové dlhy, môžete skontrolovať na webovej stránke Federálnej daňovej služby. Je ťažké preceňovať pohodlie využívania služby: potrebné informácie teraz môžete získať bez napísania informačného listu, bez osobnej návštevy daňového úradu a telefonovania niekoľkokrát denne. Túto službu môžete využiť, ak ste občanom Ruskej federácie.

Ako skontrolovať, či existujú dlhy
Ako skontrolovať, či existujú dlhy

Inštrukcie

Krok 1

Prejdite na web Federálnej daňovej služby. Na pravej strane hlavného okna uvidíte interaktívne pole dostupných služieb a automatických služieb. Nájdite medzi nimi „Osobný účet daňovníka“a kliknite na príslušný odkaz.

Krok 2

V okne, ktoré sa otvorí, potvrďte svoj súhlas s prenosom osobných údajov na server FTS kliknutím na tlačidlo „Áno, súhlasím“. V ďalšom okne zadajte podrobnosti o daňovníkovi:

• DIČ;

• Priezvisko a meno (ak je to potrebné - priezvisko);

• Región registrácie.

Zadajte tiež overovací kód - captcha. A kliknite na tlačidlo „Nájsť“.

Krok 3

Za pár sekúnd systém vygeneruje tabuľku, pomocou ktorej môžete skontrolovať, či existujú dlhy za dopravu, pozemky, dane z majetku, ako aj daň z príjmu fyzických osôb. Tabuľka má štyri stĺpce:

• názov dane;

• Inšpektorát federálnej daňovej služby;

• výška dane (sankčný úrok);

• Informácie o dátume.

Je potrebné poznamenať, že platobné informácie sa neaktualizujú každý deň. Preto aj keď ste dlh splatili, systém ho automaticky zobrazí až do nasledujúcej aktualizácie databázy.

Krok 4

Ak je to potrebné, na úhradu dlhov sformulujte platobné doklady. Aby ste to dosiahli, musíte mať v počítači nainštalovaný program Adobe Reader a pripojenú tlačiareň, ktorá dokument vytlačí.

Krok 5

Ak ste po zadaní svojich osobných údajov nevideli tabuľku so zoznamom dlhov, nemáte dlhy za uvedené dane. Pre každý prípad však hrajte na istotu a o pár dní informácie znova skontrolujte.

Odporúča: