Ako Vyberať Prostriedky Z Webmoney Na Bankovú Kreditnú Kartu

Obsah:

Ako Vyberať Prostriedky Z Webmoney Na Bankovú Kreditnú Kartu
Ako Vyberať Prostriedky Z Webmoney Na Bankovú Kreditnú Kartu

Video: Ako Vyberať Prostriedky Z Webmoney Na Bankovú Kreditnú Kartu

Video: Ako Vyberať Prostriedky Z Webmoney Na Bankovú Kreditnú Kartu
Video: Как пользоваться электронным кошельком ВЕБМАНИ (WEBMONEY) с телефона 2024, Apríl
Anonim

Systém elektronických peňazí Webmoney je jedným z najpopulárnejších na svete; na vyrovnanie s klientmi ho používa veľa nezávislých pracovníkov, online obchodov, stránok so službami atď. Na doplnenie peňaženky tohto systému stačí vložiť peniaze cez akýkoľvek platobný terminál alebo si kúpiť špeciálnu kartu Webmoney. Proces výberu elektronickej meny je komplikovanejší, ale je možný. Systém umožňuje výber peňazí prepojením karty alebo využitím zdrojov tretích strán slúžiacich používateľom WebMoney.

Ako vybrať WebMoney
Ako vybrať WebMoney

Vlastný spôsob výberu elektronických peňazí na kartu z Webmoney

Ak chcete vyberať elektronické peniaze na kreditnú alebo debetnú kartu ktorejkoľvek banky bez použitia služieb tretích strán, iba pomocou služby webmoney a softvérového produktu Webmoney Keeper, musíte túto kartu najskôr pripojiť k svojmu účtu v systéme Webmoney - WMID.. Vopred stojí za zmienku, že táto tŕnistá cesta zďaleka nie je vždy prospešná pre používateľov elektronických peňaženiek.

Metóda výberu z účtu Webmoney založená na pripojení kreditnej karty k WMID nie je lacná záležitosť. Väčšina používateľov sa preto pri výbere elektronických peňazí obracia na výmeny a služby tretích strán.

Na pripojenie bankovej karty k WMID musí mať používateľ aspoň formálny pas a na získanie tohto statusu musí poskytnúť svoje údaje z pasu, naskenované kópie vyplnených stránok pasu a osvedčenie o dôchodkovom poistení. Potom musíte zaplatiť stanovený poplatok vo výške 20 dolárov a o pár dní bude robot Webmoney automaticky schvaľovať žiadosť o formálny certifikát používateľa.

Po obdržaní formálneho pasu musíte poslať žiadosť o pripojenie kreditnej karty k vášmu účtu Webmoney, ktorá bude vyžadovať skenovanie alebo fotografie oboch strán kreditnej karty. Prevádzkovateľ systému preskúma aplikáciu, zavolá klientovi späť a potvrdí jeho úmysel. Karta je pripojená k identifikátoru WMID.

Existuje však jeden problém: vysoké náklady na výber peňazí WM na kartu. Minimálny poplatok za výber je teda minimálne 8 dolárov za transakciu. Ak hovoríme o malých množstvách - napríklad 1 000 rubľov -, jedná sa o prehnane vysoký poplatok za jednoduché vyplatenie peňazí. Preto veľa používateľov systému Webmoney dáva prednosť použitiu služieb tretích strán na výber peňazí na bankové karty.

Ďalšie možnosti výberu Webmoney na bankové karty

Existuje veľa internetových služieb (stránok), ktoré sú akýmsi sprostredkovateľom pri práci s Webmoney. Za svoje služby dostávajú malé percento, zvyčajne je však oveľa výnosnejšie vyberať elektronickú menu na kreditné karty s ich pomocou ako priamo prostredníctvom platobného systému.

Medzi známe služby výberu elektronických peňazí na bankové karty patria stránky Moneyburg, Aobmen a ďalšie podobné stránky.

Ak chcete vyberať peniaze prostredníctvom takýchto stránok, musíte sa na ne prihlásiť pomocou programu Webmoney Keeper, zadať údaje o svojej bankovej karte, sumu prevodu a potvrdiť transakciu prostredníctvom SMS.

Odporúča: