Ako Získať Pôžičku Na Auto Bez Akontácie

Obsah:

Ako Získať Pôžičku Na Auto Bez Akontácie
Ako Získať Pôžičku Na Auto Bez Akontácie

Video: Ako Získať Pôžičku Na Auto Bez Akontácie

Video: Ako Získať Pôžičku Na Auto Bez Akontácie
Video: Ako na kúpu auta? Lízing vs Úver 2024, Apríl
Anonim

Na získanie pôžičky na auto nie je vždy potrebné mať prostriedky na zloženie zálohy. Mali by ste nájsť vhodnú banku, zhromaždiť doklady a vybrať si ktorékoľvek auto.

Ako získať pôžičku na auto bez akontácie
Ako získať pôžičku na auto bez akontácie

Inštrukcie

Krok 1

Nájdite banku, ktorá ponúka pôžičky na auto bez akontácie. Spýtajte sa manažérov, aké platobné podmienky ponúkajú, vypočítajte konečnú sumu na pôžičkovej kalkulačke na základe vášho mesačného príjmu, zostavte predbežný splátkový kalendár. Zoberte si výtlačok domov a študujte podrobnejšie.

Krok 2

Upozorňujeme, že úrokové sadzby pôžičiek na autá ponúkané bankou sú často vysoké. Zvýšili sa aj mesačné provízie za použitie úveru, v dôsledku čoho bude mať preplatok veľkú výšku.

Krok 3

Skontrolujte, či sú požiadavky banky pre vás to pravé. Musíte byť občanom Ruskej federácie, mať nepretržitú pracovnú skúsenosť - 6 mesiacov, byť schopní platiť splátky úveru najmenej päť rokov. Pôžičku môžu získať iba muži a ženy, ktorí v čase kontaktovania banky mali menej ako 60, respektíve 55 rokov. Toto sú všeobecné podmienky typické pre mnohé úverové inštitúcie, rozdiely sú v priemerných ročných splátkových mierach a dokumentácii.

Krok 4

Pozrite sa do pasu, mali by ste mať trvalú registráciu. Obráťte sa na zamestnávateľa, zaobstarajte si fotokópiu pracovnej knihy potvrdenú podpisom a pečaťou vedúceho. Každá banka môže meniť vekový limit a ďalšie charakteristiky dlžníka. Vykonajte výpočty, váš plat alebo celkový rodinný príjem by mal byť taký, aby mesačné platby nepresahovali 40% sumy. Kontaktujte účtovné oddelenie, vezmite si osvedčenie na formulári 2-NDFL, uveďte výšku príjmu za posledných 6 mesiacov.

Krok 5

Ak ste živnostníkom, podajte daňové priznanie do banky. Ak máte iné zdroje príjmu, okrem hlavného zamestnania si môžete ako alternatívu prenajať byt - musíte tiež potvrdiť príjem. Spoludlžníci musia banke poskytnúť rovnaké dokumenty, aké ste poskytli na kontrolu.

Krok 6

Vopred uveďte, aké úrokové sadzby sú v banke podľa vášho výberu. Výška sa môže pohybovať od 10, 5 do 14% ročne. Čím je teda dlhšia výplatná lehota, tým vyššia je sadzba a naopak. Vypočítajte, v ktorej mene je pre vás výhodnejšie získať pôžičku - v rubľoch, amerických dolároch alebo eurách.

Krok 7

Pôžičky na auto sa poskytujú bez počiatočnej pôžičky v bankách ako: Rosbank, Raiffeisenbank, Bank of Moscow atď. Budete musieť zaplatiť za vedenie úverového účtu, čo je ďalší náklad. Samotné auto bude musieť byť zastavené úverovou inštitúciou Ak dôjde k porušeniu podmienok zmluvy, vozidlo bude právne zabavené.

Odporúča: