Ako Otvoriť Stánok S Potravinami

Obsah:

Ako Otvoriť Stánok S Potravinami
Ako Otvoriť Stánok S Potravinami

Video: Ako Otvoriť Stánok S Potravinami

Video: Ako Otvoriť Stánok S Potravinami
Video: Стяжка от А до Я. Ровный пол. Тонкости работы. Все этапы. 2024, Apríl
Anonim

Obchod s výrobkami prostredníctvom špecializovaných stánkov prináša príjem až dvetisíc dolárov mesačne, v závislosti od rôznych vonkajších a vnútorných faktorov. Ak nie je len jeden stánok, ale celá sieť, potom môže byť príjem z toho celkom dobrý. Otváranie je problémové podnikanie, preto sa vám pokúsime pomôcť analýzou hlavných odtieňov.

Ako otvoriť stánok s potravinami
Ako otvoriť stánok s potravinami

Inštrukcie

Krok 1

Zaregistrujte si svoje súkromné podnikanie a zaregistrujte sa na daňovom úrade. Nemusíte to robiť sami zaplatením špecializovanej firmy. Bude to lacné a ušetrí vám to veľa času.

Krok 2

Rozvážne zvážte svoje finančné možnosti. Na otvorenie stánku budete potrebovať od päťsto do dvestotisíc rubľov. To nezahŕňa všetky druhy nákladov. Je tam taká suma? Pokojne prejdite k ďalšej položke.

Krok 3

Získajte stánok. Môžete si objednať nový alebo si prenajať existujúci stánok. Každá možnosť má svoje vlastné výhody a nevýhody.

Krok 4

Nájdite správne miesto. Hlavná vec je byť preplnená, aj keď v niektorých prípadoch môžu vyjsť nádvoria - ľudia si často kupujú potraviny v blízkosti domu. Pomerne vysoký poplatok za prenájom miesta na zastávkach, staniciach metra a križovatkách. Upozorňujeme, že tretí a štvrtý bod sú vzájomne prepojené, pretože miesto si môžete ihneď prenajať so stánkom. A pamätajte, že ak začínate od nuly, najlepšie je nájsť si miesto ako prvé.

Krok 5

Vyplňte potrebné povolenia. Docela dôležitý bod vo vašej činnosti.

Krok 6

Nakúpte potrebné vybavenie. Budete potrebovať chladničku, stoličku, police, kúrenie na zimu a ďalšie doplnky podľa vášho osobného vkusu.

Krok 7

Najmite si správny personál. Bude stačiť mať dvoch predajcov. Ak však chcete dosiahnuť vyššiu efektivitu a produktivitu, potom samozrejme najmite viac ľudí a zvýšte svoj pracovný čas.

Krok 8

Zakúpte si produkt tak, aby bola vitrína plná. Potom sa kupujúci nenechá dlho čakať. Doba návratnosti stánku je od dvoch do šiestich mesiacov. Najlepšie je určiť si dátum otvorenia začiatkom leta, vtedy budete veľmi rýchlo v pluse. Zostáva popriať veľa šťastia v tejto veci.

Odporúča: