Ako Predať Tank

Obsah:

Ako Predať Tank
Ako Predať Tank

Video: Ako Predať Tank

Video: Ako Predať Tank
Video: FULL ROOM TOUR NOVEMBER 2021! 😎 ALL MY PLANTED TANKS IN ONE VIDEO! FEEDING ALL MY FISH! 2024, Apríl
Anonim

V obchode existuje jedno jednoduché pravidlo: každý produkt má svojho kupujúceho. Najdôležitejšie je nájsť ho. Tento zákon sa vzťahuje na všetok tovar, pri jeho použití môžete predať čokoľvek, dokonca aj tank. Mimochodom, tanky sú medzi zberateľmi starožitností veľmi cenné - ak viete, kde nájdete tank, ktorý nikomu nepatrí, môžete jeho predajom dobre zarobiť.

Ako predať tank
Ako predať tank

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr venujte pozornosť rusko-anglickým fóram venovaným predaju starožitností a vojenských rarít. Umiestnite inzerát na predaj nádrže, nezabudnite pripojiť fotografiu, aby kupujúci mohol produkt osobne vidieť a vedieť, že skutočne existuje.

Krok 2

Obráťte sa na spoločnosti, ktoré nakupujú starožitnosti. V zriedkavých prípadoch vám ruské spoločnosti ponúknu skutočne dobrú cenu. Kontaktujte spoločnosti so sídlom v zahraničí preložením textu s popisom nádrže do angličtiny a jeho zaslaním na e-mailové adresy aj na poštové adresy týchto spoločností. Spoločnosti, ktoré sa vážne zaujímajú o takúto ponuku, si budú môcť nájsť tlmočníka a čas na kontrolu nádrže, ostatné sa neoplatí strácať čas.

Krok 3

Inzerujte svoj tank na aukcii, napríklad na ebay. Uveďte, že dopravu a všetky ďalšie náklady bude znášať kupujúci. Nezabudnite pripojiť fotografiu nádrže. Najlepšou možnosťou je nastaviť cenu, ktorú za ňu chcete získať, ako vyvolávaciu cenu. V takom prípade môžete z obchodu získať skutočne dobrý zisk.

Odporúča: