Ako Vrátiť Elektronické Peniaze

Obsah:

Ako Vrátiť Elektronické Peniaze
Ako Vrátiť Elektronické Peniaze

Video: Ako Vrátiť Elektronické Peniaze

Video: Ako Vrátiť Elektronické Peniaze
Video: Ako zarobiť Peniaze Online ? Ľahko ! 2024, Apríl
Anonim

Používatelia internetu čoraz viac ovládajú také služby ako elektronické peniaze. Umožňujú vám platiť za nákupy bez zanechania podrobností o vašej bankovej karte na pochybných stránkach. V prípade potreby je možné peniaze vrátiť z elektronickej peňaženky a znova ich použiť mimo internetu.

Ako vrátiť elektronické peniaze
Ako vrátiť elektronické peniaze

Inštrukcie

Krok 1

Zistite, ako môžete získať peniaze späť z internetovej peňaženky. Ak to chcete urobiť, prejdite na web, kde ste si otvorili virtuálny účet, a znovu si prečítajte podmienky ich používania. Peniaze sa zvyčajne dajú vybrať niekoľkými hlavnými spôsobmi. Ak ich chcete dostať na svoj bankový účet, zadajte do osobitných polí svoje platobné podrobnosti a potom vyberte požadovanú sumu. Po schválení výberu peňazí dostanete správu o prevode, v ktorej bude okrem iného uvedená provízia za transakcie s peniazmi z platobného systému. Odoslaná suma bude na vašom bankovom účte k dispozícii do dvoch až troch pracovných dní.

Krok 2

Ak nemáte bankový účet, prijímajte peniaze prostredníctvom systému prevodu peňazí. Platobný systém, v ktorom ste vystavili virtuálnu peňaženku, môže spolupracovať s jedným alebo viacerými z nich. Výhodou takéhoto prevodu je, že peniaze dostanete zvyčajne hneď na druhý deň.

Krok 3

V prípade, že ste za akýkoľvek produkt alebo službu zaplatili elektronickými peniazmi, ale kvalita nákupu vám nevyhovovala, požiadajte o vrátenie peňazí iba predajcovi. Platobný systém vám v tomto prípade nebude schopný pomôcť, pretože vykonal iba prevod finančných prostriedkov. V takom prípade môžete požiadať predajcu, aby vám vrátil požadovanú sumu na elektronický účet aj do bežnej banky.

Krok 4

Ak na vašom účte nie je žiadna suma, ktorú by ste zlikvidovali, napíšte list na technickú podporu webu, na ktorom je otvorený váš elektronický účet. Ak dôjde k technickej poruche, po chvíli vám budú vrátené peniaze, ktoré zmizli z elektronickej peňaženky. Snažte sa však na ňu neukladať veľké množstvo peňazí - ak dôjde k hacknutiu peňaženky treťou stranou, napríklad uhádnutím hesiel, je nepravdepodobné, že by ste peniaze dostali späť. Preto buďte opatrní, vyčistite počítač od vírusov a nenavštevujte podozrivé stránky, kde by sa do vášho počítača mohol dostať vírus kradajúci heslá.

Odporúča: