Ako Chemicky čistiť Auto

Obsah:

Ako Chemicky čistiť Auto
Ako Chemicky čistiť Auto

Video: Ako Chemicky čistiť Auto

Video: Ako Chemicky čistiť Auto
Video: Auto v Kelly - ako svojpomocne čistiť klimatizáciu auta? - TOPSPEED.sk 2024, Apríl
Anonim

Udržiavanie dobrého stavu interiéru vozidla by malo byť najvyššou prioritou každého automobilového nadšenca. Úroveň komfortu, ktorú poskytujete svojim cestujúcim, nakoniec závisí od toho, aké čisté je vaše auto. Väčšina moderných vodičov sa zameriava na umývanie vozidla externe a márne. Vnútorné čistenie je koniec koncov dôležité nielen z hľadiska pohodlia, ale aj z hľadiska udržiavania elektrického vedenia a iných špičkových automobilových systémov v správnom stave. Postarajte sa o stav svojho auta, ušetríte nervy a peniaze za jeho opravu.

Ako chemicky čistiť auto
Ako chemicky čistiť auto

Inštrukcie

Krok 1

Chemické čistenie auta si robte sami, potom sa časom naučíte, ako na to čo najrýchlejšie a bez zbytočného plytvania námahou a energiou. Chemické čistenie interiéru vozidla je rozdelené do troch hlavných etáp: čistenie veľkých nečistôt, mokré čistenie, čistenie auta pomocou špeciálnych chemikálií.

Krok 2

Pred čistením vyberte z auta všetky nepotrebné veci: dokumenty, náradie, igelitové tašky a oveľa viac. Vyberte gumové rohože a pretrepte ich. Potom pomocou metly pozmetajte najväčšie úlomky. Ďalej nalejte handrou studenú vodu do vedra a dôkladne vyčistite všetok prach, ktorý zostáva vo vnútri vášho auta.

Krok 3

Ak po vykonaných manipuláciách nebolo možné odstrániť zvyšky nečistôt a prachu, použite špeciálne prostriedky na chemické čistenie automobilov, ktoré je možné zakúpiť v každom obchode alebo supermarkete pre motoristov. Používajte tieto produkty s mimoriadnou opatrnosťou. Pretože kontakt s nimi na oči alebo na pokožku tela môže vážne poškodiť vaše zdravie. Na čistenie sa používajú špeciálne ochranné rukavice a ochranné okuliare. Môžete tiež použiť rozprašovač, pomocou ktorého ľahko nanášate vlhkosť na sklo alebo hladké povrchy.

Krok 4

Ak si auto nechcete vyčistiť sami, obráťte sa na špeciálny čistič, kde skúsení špecialisti vykonajú všetky práce na najvyššej úrovni. Vybavenie na chemické čistenie automobilov, ktoré majú k dispozícii, im umožní čo najskôr vykonať všetky činnosti. Po celú dobu prevádzky vozidla starostlivo sledujte čistotu v kabíne aj mimo nej. To vám umožní vytvoriť si obraz ekonomického a šetrného majiteľa automobilu, ktorý môžete kedykoľvek použiť.

Odporúča: