Ako Si Pamätáte Svoje Platobné Heslo

Obsah:

Ako Si Pamätáte Svoje Platobné Heslo
Ako Si Pamätáte Svoje Platobné Heslo

Video: Ako Si Pamätáte Svoje Platobné Heslo

Video: Ako Si Pamätáte Svoje Platobné Heslo
Video: Ako zistiť heslo od WIFI na ktorú ste pripojený 2024, Apríl
Anonim

Platobné heslo je tajná vec, takže je lepšie si ho nezapisovať. Na druhej strane je to informácia, na ktorú je najlepšie nezabudnúť, inak je veľmi ťažké získať prístup k vašim peniazom. Ako si pamätáte svoje heslo?

Ako si pamätáte svoje platobné heslo
Ako si pamätáte svoje platobné heslo

Inštrukcie

Krok 1

Prejdite si možnosti hesla, ktoré zvyknete používať. Táto metóda má zmysel, ak máte obmedzený počet kódových slov alebo ich na vytvorenie rovnakého algoritmu.

Krok 2

Skúste zadať heslo. Akýkoľvek platobný systém spravidla obmedzuje počet nesprávnych záznamov, aby sa vylúčila možnosť automatického vymenovania možností. Buďte opatrní: po dosiahnutí limitu sa prihlásenie do vášho účtu na istý čas zablokuje. A to vás môže dostať do problémov.

Krok 3

Prepojte svoj telefón s účtom. Je lepšie, ak ste tak urobili už predtým, ako stratíte heslo. Väčšina platobných systémov používa na identifikáciu používateľa nielen e-mailovú adresu, ale aj jeho číslo bunky.

Krok 4

Požiadajte o obnovenie hesla. Ak to chcete urobiť, prejdite do príslušnej časti pomocníka alebo kliknite na špeciálny odkaz. Zadajte svoje ID alebo sa prihláste. Ďalšie kroky závisia od platobného systému, ktorý používate. Napríklad Yandex. Money posiela sms s jednorazovým tajným kódom. Zadajte ho, keď potvrdíte resetovanie starého hesla, a budete môcť vytvoriť nové. V systéme WebMoney požiadavky závisia od typu vášho certifikátu v systéme. Ak je to „formálne“, to znamená, že to funguje výlučne online, budete požiadaní, aby ste uviedli svoj dátum narodenia. Potom vyplňte formulár a pošlite pokyny e-mailom. WM Keeper Classic a WM Keeper Light majú svoj vlastný postup obnovy, ktorý je podrobne uvedený na webových stránkach. RBK Money tiež používa dátum narodenia a poštovú adresu zákazníka na pripomenutie platobných informácií.

Krok 5

Dostaňte list z platobného systému do predtým určenej e-mailovej schránky. Kliknite na odkaz, ktorý ste dostali, a dvakrát zadajte nové heslo. Vymysli si taký, na ktorý už nikdy nezabudneš. Teraz môžete používať svoje internetové peniaze.

Odporúča: