Ako Vyplniť Nulové Vyhlásenie O IP

Obsah:

Ako Vyplniť Nulové Vyhlásenie O IP
Ako Vyplniť Nulové Vyhlásenie O IP

Video: Ako Vyplniť Nulové Vyhlásenie O IP

Video: Ako Vyplniť Nulové Vyhlásenie O IP
Video: #43 Otázky z online vysílání I 2024, Apríl
Anonim

Jedným z najpohodlnejších spôsobov, ako vygenerovať daňové priznanie pre jednotlivého podnikateľa, ktorý uplatňuje zjednodušený daňový systém vrátane nulového, je použitie služby Elba Electronic Accountant. Používatelia ukážkových účtov môžu navyše tento dokument nielen bezplatne vygenerovať, ale aj ho poslať daňovému úradu prostredníctvom internetu.

Ako vyplniť nulové vyhlásenie o IP
Ako vyplniť nulové vyhlásenie o IP

Je to nevyhnutné

  • - počítač;
  • - prístup na internet;
  • - účet v službe „Elektronický účtovník„ Elba “.

Inštrukcie

Krok 1

Ak ešte nemáte účet v službe Elba Electronic Accountant, vytvorte si ho. Ak to chcete urobiť, prejdite jednoduchým registračným postupom. Všetky údaje, ktoré ste zadali o jednotlivom podnikateľovi, budú tvoriť základ vyhlásenia a ďalších správnych dokladov.

Krok 2

V prípade podnikania systém vygeneruje vyhlásenie na základe vyplnenej časti o príjmoch a výdavkoch. Ale vo vašom prípade tam nie je čím prispieť. Ale nie je na tom nič zlé. Ak chýbajú údaje o príjmoch a výdavkoch, štandardne sa generuje nulové vyhlásenie.

Krok 3

Po prihlásení do systému prejdite na kartu „Hlásenie“a v zozname urgentných úloh vyberte podanie vyhlásenia. Samotný systém vytvorí dokument, ktorý je možné uložiť do počítača a vytlačiť na predloženie osobne alebo poštou alebo odoslať na daňový úrad pomocou služby prostredníctvom telekomunikačných kanálov.

Odporúča: