Kde Predávať Krížikový Steh

Obsah:

Kde Predávať Krížikový Steh
Kde Predávať Krížikový Steh

Video: Kde Predávať Krížikový Steh

Video: Kde Predávať Krížikový Steh
Video: Мозаичный узор для вязания крючком №36 - Работайте ровно или по кругу - для левой или правой руки - НЕСКОЛЬКО 12 + 4 2024, Apríl
Anonim

Ručná výroba je dnes populárnejšia ako kedykoľvek predtým. Ručne pletené svetre, šité šaty a sukne, tašky vyšívané korálkami, korálky plstené z vlny a samozrejme výšivka. Najčastejšie sa dámy zaoberajú vyšívaním pre seba, ale niekedy sa z tohto koníčka vyvinú vážne zárobky. A jednou z hlavných otázok, ktoré zaujímajú veľa žien, je otázka, kde môžete predať svoju prácu.

Kde predávať krížikový steh
Kde predávať krížikový steh

Krížikový steh sa považuje za dosť jednoduchý druh vyšívania. Preto nie sú vždy ochotní ju kúpiť. Ak si však prajete, môžete ho tiež predať.

Pri plánovaní predaja obrazov s krížikovým stehom nepočítajte s príliš veľkými príjmami. Podľa odborníkov budú priemerné náklady len pár tisíc rubľov.

Kde predávať vyšívacie obrazy

Existuje mnoho spôsobov, ako predať vyšívacie obrazy. Najjednoduchšie je použiť internet. Existuje obrovské množstvo obchodov organizovaných ako jarmoky remeselníkov, kde každý vystavuje svoju prácu na predaj. Prirodzene, treba mať na pamäti, že konkurencia je tu dosť veľká, takže nemôžete okamžite počítať s úspechom.

Pozorne si preštudujte ponúkaný sortiment. Na základe toho pochopíte, či sa vám vôbec oplatí sem umiestniť svoju prácu. Možno to stojí za to, ak existujú nejaké vysoko umelecké výtvory proti vášmu zajačikovi, vyhľadajte iný zdroj.

Prípadne môžete dať svoje výšivky na predaj a inzerovať svoje služby ako súkromný remeselník v rôznych tematických komunitách na sociálnych sieťach (LiveJournal, Facebook, Vkontakte, Odnoklassniki atď.). Spravidla zahŕňajú sekciu „Na predaj“. Táto možnosť je tiež dobrá, pretože môžete sledovať ceny za práce, ktoré už sú tam vystavené. To vám pomôže rozhodnúť sa pre svoju vlastnú cenovku.

Existuje názor, že pokus predať svoju prácu na tematickom fóre je zbytočné cvičenie, pretože nebude ich mať kto kúpiť. Odborníci sú si však istí, že to tak nie je. Napokon, práve na také vlákna rozhovorov prichádzajú často tí, ktorí majú záujem. Okrem toho sú to tematické fóra, ktoré najčastejšie „vypadávajú“vo vyhľadávacích dotazoch.

Svoju prácu môžete tiež vziať do designového obchodu sami. Niektorí z nich si niekedy kúpia podobné diela, aby ich potom mohli ponúknuť svojim klientom. Takáto výšivka funguje obzvlášť dobre vo všeobecnom dizajnovom pláne, ak spoločnosť vypracuje kompletný projekt vylepšenia domácnosti.

Existuje možnosť predať svoje výšivky na rôznych víkendových veľtrhoch. Stačí len prísť a postaviť sa na prázdne miesto, aby ste predali svoju prácu. Bude výhodou, ak si to zarámujete.

Ako môžete zvýšiť svoje šance

Aby ste zvýšili šance na predaj výšiviek, stojí za to ich vylepšiť. Môžete ho napríklad dodatočne ozdobiť korálkami alebo pridať výšivku stuhami.

Obzvlášť populárne sú vyšívané ikony. Najmä ak sú vysvätené, umiestnené do vhodného rámu a od kňaza bolo predtým prijaté pracovné povolenie. Náklady na také ručne vyrobené obrazy dosahujú 7 000 - 10 000 rubľov.

Odporúča: